Select Page

Изнајмување на Центар за развој – Про пакет (4 часа)

10,800.00ден

Категорија:

Опис

Изнајмување на просторот на центар за развој (LADC), во времетраење од 4 часа.

Просторот вклучува:

• Сала (капацитет до 40 учесници) • Оптички интернет (200mbps/200mbps)

• Два LED телевизори (75′ и 437)

• Професионално озвучување Веб-камери и микрофони

• Zoom конекција (co cloud cнимање)

• Мас компјутер со техничко лице

• Кафе/чај и сок

 

Повеќе информации на www.centarzarazvoj.mk/sala