Select Page

Основи за успешен стартап бизнис

1.00ден

Дводневниот тренинг во живо од Фаза 1 од програмата GrowBiz Startup насловен „Основи на успешен стартап бизнис“ е настан кој ќе обезбеди вредни увиди и стратегии за претприемачите кои сакаат да започнат или да ги развијат своите бизниси. На настанот ќе учествуваат двајца реномирани бизнис експерти, Кристиан Пинкстон, основач на Pinkston Co. и Дејвид Харш, Strategic Account Director во Microsoft, кои ќе го споделат своето богато искуство и експертиза во светот на бизнисот. Учесниците може да очекуваат да стекнат практично знаење за тоа како да развијат солидна основа за нивниот стартап бизнис.

Датум: 16 и 17 мај 2023

Време: 18:00 – 21:00 часот

Место: ЛинкАкрос Центар за Развој. Ул. Хелсинки 47А, Скопје (Тафталиџе) Google maps линк

Нема на залиха

Категорија:

Опис

Дводневниот тренинг во живо од Фаза 1 од програмата GrowBiz Startup насловен „Основи на успешен стартап бизнис“ е настан кој ќе обезбеди вредни увиди и стратегии за претприемачите кои сакаат да започнат или да ги развијат своите бизниси. На настанот ќе учествуваат двајца реномирани бизнис експерти, Кристиан Пинкстон, основач на Pinkston Co. и Дејвид Харш, Strategic Account Director во Microsoft, кои ќе го споделат своето богато искуство и експертиза во светот на бизнисот. Учесниците може да очекуваат да стекнат практично знаење за тоа како да развијат солидна основа за нивниот стартап бизнис.

Детали за настанот

Ден 1: May 16, 2023

Ден 2: May 17, 2023

Почеток: 18:00 CEST

Крај: 21:00 CEST

Место: ЛинкАкрос Центар за развој