Select Page

Изнајмување на Центар за развој – Основен пакет (4 часа)

6,800.00ден

Категорија:

Опис

Изнајмување на просторот на центар за развој (LADC), во времетраење од 4 часа.

Просторот вклучува:

• Сала (капацитет до 40 учесници)

• Оптички интернет (200mbps/200mbps)

• LED телевизор (757

• Кафе/чај сок

 

Повеќе информации на www.centarzarazvoj.mk/sala